Apple produce cele mai bune căști wireless de pe piață. Ele sunt atât de tari încât utilizatorii de Android doresc să le folosească. Dar se pune întrebarea: este posibil să conectați AirPods la un smartphone de altă marcă? Hai să înțelegem.

Să începem cu fapte evidente: AirPods oferă o calitate uimitoare a sunetului, au anulare activă a zgomotului și o comandă ușoară. Exact acest lucru le face atât de atractive pentru cei care apreciază calitatea produsului și confortul personal.

Printre nuanțe: posesorii de Android nu vor putea apela la ajutorul asistentei vocale Siri. Cu toate acestea, ei vor putea utiliza căștile pentru ascultarea muzicii și pentru convorbiri mobile și pe internet.

Orice căști wireless se sincronizează cu dispozitivele mobile prin Bluetooth. Acesta este un modul wireless standard pentru toate dispozitivele moderne. De aceea AirPods funcționează fără probleme nu numai în cadrul ecosistemului Apple.

Cum să conectați AirPods la Android? Urmăriți instrucțiunile de mai jos.

  1. Accesați “Setări” pe dispozitivul Android și deschideți secțiunea “Conectare”.
  2. Activați Bluetooth-ul, dacă comutatorul nu este activat.
  3. Puneți AirPods în cutie și deschideți capacul.
  4. Apăsați și mențineți apăsat butonul de pe partea din spate a carcasei până când indicatorul începe să clipească alb.
  5. Când căștile apar în lista de dispozitive Bluetooth, selectați-le.

AirPods la Android

Gata! Acum AirPods vor funcționa cu smartphone-ul dvs. Android. Ghidul este valabil pentru toate generațiile de căști wireless Apple: AirPods, AirPods 2, AirPods 3 și AirPods Pro. Apropo, data viitoare căștile se vor conecta automat atunci când veți deschide cutia.

Pentru conectarea căștilor over-ear AirPods Max, trebuie să apăsați butonul de control al zgomotului și să-l mențineți apăsat timp de aproximativ 5 secunde sau până când indicatorul de stare începe să clipească alb. Apoi pur și simplu selectați căștile din lista de dispozitive Bluetooth.

Dacă nu reușiți să conectați AirPods la Android, vă recomandăm să vă asigurați că Bluetooth-ul este activat, ambele căști sunt încărcate și sunt selectate ca dispozitiv audio activ.

În plus, vă puteți bucura de sunetul spațial și puteți ajusta egalizatorul pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră.

AirPods la Android

Căștilor li se alătură un manual care ilustrează cum să conectați AirPods la Android și să le controlați. Dar dacă întâmpinați dificultăți, experții noștri vor fi bucuroși să vă ajute. De asemenea, dacă sunteți doar în căutarea căștilor wireless Apple, puteți cumpăra AirPods la prețuri foarte bune și cu livrare în Moldova de la magazinul iSpace.

MAI CITIȚI:

Ce căști AirPods ar trebui să alegeți? Un ghid detaliat pentru studenți și elevi

Cum să conectați AirPods la iPhone, iPad și MacBook?

Cum se poate face diferența între căștile AirPods false și cele originale?

Acțiuni în caz de pierdere a căștilor AirPods.

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *