B&О  – Bang & Olufsen, marcă daneză cunoscută, nu are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul a 96 de ani, compania a produs tehnologie care este considerată astăzi standardul de aur pe piața dispozitivelor audio.

Calitatea sunetului de neegalat, confortul și atenția deosebită acordată detaliilor – această achiziție va fi cea mai plăcută investiție în casa și plăcerea dvs. personală.

B&О

Pe scurt despre marcă

Bang & Olufsen produce tehnologie de elită – sisteme audio pentru casă, boxe Bluetooth portabile, căști wireless.

Sistemele audio ale companiei sunt încorporate în automobilele de lux – Aston Martin, Bentley, Lamborghini. Iar produsele companiei au fost prezentate la Muzeul de Artă Modernă din New York – doar 5 companii din istoria sa au primit această distincție.

Care este secretul succesului? În amestecul de estetică, inovație și design. Aceste trei calități sunt încorporate de dezvoltatorii Bang & Olufsen în fiecare dispozitiv al mărcii. În același timp și fără compromisuri.

Pentru cine?

Acustica Bang & Olufsen este creată pentru cei care au depășit sunetul mediocru al boxelor și căștilor ieftine. Este pentru rafinați și perfecționiști. Pentru oamenii care doresc să obțină ce este mai bun. Iubesc să se înconjoare cu lucruri frumoase și confortabile. Și nu doar să folosească gadgeturile conform destinației, ci să se bucure de proces.

Dacă vorbim despre acustică, recunoașteți: muzica trebuie să transmită o anumită atmosferă. Să o completeze și să nu distragă, “tragând pătura” către sine cu un sunet distorsionat sau prea multe bass-uri concentrate. Produsele Bang & Olufsen sunt un sinonim al sunetului emoțional și amplu. Care este întotdeauna potrivit, ca un vin scump. Și odată ce îl încercați, nu veți mai dori nimic altceva.

Puteți porni boxa și lăsa problemele în afara ușii casei dvs. Puteți purta căștile în mijlocul unui loc zgomotos și să vă deconectați de la agitația din jur. Și cu ajutorul boxei portabile, puteți crea o atmosferă în orice loc – într-o cort în munți, la o plimbare sau la o petrecere pe plajă.

Orice moment poate deveni special – împreună cu Bang & Olufsen.

B&О

Arată și sună diferit de celelalte

Estetica este unul dintre principalele avantaje ale Bang & Olufsen. Marca creează obiecte atemporale, care se potrivesc cu stilul de viață și se integrează armonios în designul casei.

Dispozitivele B&O nu sar în ochi și nu se diferențiază prin design strident. Statutul lor de lux este evidențiat de detalii: atenție absolută la detalii, minimalism scandinav și materiale premium. Dorim să atingem aceste dispozitive și să le expunem cu mândrie.

De exemplu, Beosound 1 nu seamănă cu nicio altă boxă wireless de acasă. Corpul său în formă conică este realizat din aluminiu prelucrat cu pricepere. Datorită suprafeței sale reflectorizante, pătrunde în spațiu și devine o parte importantă a acestuia.

Sistemul audio Beoplay A9 dă impresia mai degrabă de obiect de mobilier sofisticat decât de boxă: cu un număr minim de detalii și forma naturală a unui cerc. Poate fi plasată într-un colț sau poate fi agățată pe perete cu ajutorul unui suport special.

În acest dispozitiv nu există nimic inutil: este fabricat din aluminiu, lemn și plastic de înaltă calitate. Panoul însuși este acoperit cu un luxos material textil de la faimosul brand de textile Kvadrat. Forma boxei nu este aleasă la întâmplare: undele sonore se propagă sub formă de cercuri.

B&О

Sunetul. Odată cu lansarea fiecărui nou produs, B&O confirmă faptul că sunetul poate fi artă. Fiecare dispozitiv are propria sa caracteristică unică. De exemplu, boxele pot optimiza sunetul, luând în considerare amplasarea dispozitivului. Și pot forma un fascicul sonor care umple întreaga cameră sau care este direcționat spre tine.

Panoul sonor BeoSound Stage se conectează la televizor și, când acesta este oprit, funcționează ca un sistem acustic autonom.

Datorită celor 4 difuzoare de joasă frecvență, BeoSound Stage înlocuiește un subwoofer separat. Acest lucru va plăcea în mod deosebit iubitorilor de filme și jucătorilor care se joacă pe consolă: bass-ul puternic îi adâncește în atmosfera filmului sau a jocului. Și datorită funcției Dolby Atmos, sunetul se mișcă în jurul ascultătorului într-un spațiu tridimensional. Astfel, avionul de pe ecran trece cu adevărat deasupra capului tău, iar șoapta vine undeva din spatele tău. Toate acestea măresc mult plăcerea de a viziona filme.

Căștile cu funcție de anulare activă a zgomotului elimină toate sunetele nedorite. Și oferă o imersiune totală în muzică, film sau joc.

Toate acestea sunt posibile datorită celor mai recente tehnologii audio, prezente în orice produs B&O actual.

Confort. Un dispozitiv frumos care sună bine? Grozav, dar nu suficient pentru Bang & Olufsen. De fiecare dată când utilizatorul pornește boxa sau își scoate căștile, ar trebui să simtă o plăcere satisfăcătoare. Și o anticipare a bucuriei de a lucra cu dispozitivul. Dezvoltatorii mărcii au reușit cu brio să îndeplinească această sarcină.

Să luăm de exemplu căștile wireless over-ear BeoPlay H95. Acestea înglobează caracteristicile distinctive Bang & Olufsen: materiale de calitate, potrivire confortabilă și un design minimalist în spiritul unei luxuriu rafinate.

Cu toate acestea, căștile sunt echipate cu toate tehnologiile moderne. Ele oferă un sunet uimitor, anularea activă a zgomotului și un sistem de control convenabil. Nu contează ce fel de muzică vă place: veți auzi exact ceea ce autorul a dorit să transmită.

În timpul redării muzicii instrumentale sau rock, sunetele nu se amestecă într-o masă nedefinită. Adăugați un pic de volum – și veți avea senzația persistentă că sunteți la un concert live. Și atunci când ascultați piese liniștite, pare că artistul este în aceeași cameră cu dvs. și vă șoptește doar pentru dvs.

Utilizarea căștilor este o plăcere aparte: ele vă înțeleg și răspund fără ezitare. O ușoară mișcare înainte – și veți auzi fiecare sunet ca și cum căștile nu ar fi pe cap. Rotirea înapoi activează anularea zgomotului: sunetele se estompează și dispar undeva departe.

Acesta este cel mai confortabil și accesibil mod de meditație: cu o singură atingere, puteți “dezactiva” lumea din jur și puteți să vă retrageți în sine pentru o reconectare de urgență.

B&О

Căutați ceva mai compact și mobil? Aruncați o privire la căștile intrauriculare fără fir BeoPlay E8 (3 Gen). Acest dispozitiv este destinat celor care ascultă muzică în diferite situații: în timpul alergării, în sală, pe drum spre serviciu sau în călătorii.

Calitatea asamblării, ergonomia și aspectul sunt realizate în cele mai bune tradiții ale Bang & Olufsen. Un elegant capac din piele vă permite să purtați căștile cu dvs. pe tot parcursul zilei și să le încărcați în timp ce sunteți în mișcare. Înșiși dopurile pentru urechi blochează zgomotele din jur, iar potrivirea precisă direcționează sunetul direct în canalul urechii.

B&О

Acustica de la B&O este, mai presus de toate, despre sunet. Într-o execuție atât de perfectă, încât îți vine să-l examinezi și să-l atingi. Puteți face acest lucru în magazinul iSpace. Veniți la noi pentru a vă familiariza cu dispozitivele B&O: testați cum se potrivesc căștile în urechi și să vă formați propria opinie despre acustica premium.

Alegeți căștile, boxele, sistemele audio de acasă și panourile de sunet de la B&O din catalogul online.

CITEȘTE MAI MULTE:

Bang & Olufsen: cu dragoste pentru muzică, design și tehnologie

Fiți întotdeauna informați!

Abonați-vă la noutățile noastre și fiți primii care află despre ultimele promoții și ofertele speciale.

Lăsați un feedback

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *