Filtre
Produse parentale
Produse parentale
iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 iPhone 12 mini iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max iPhone 13 iPhone 13 Mini iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone 15 iPhone 15 Plus iPhone 15 Pro iPhone 15 Pro Max iPhone 13 mini

Repararea iPhone într-un timp scurt

Cele mai performante smartphone-uri de top nu exclud posibilitatea apariției unor probleme interne sau externe, care trebuie rezolvate imediat. Cu toate acestea, cu un astfel de dispozitiv, este necesar să găsiți cei mai responsabili tehnicieni, care să nu lase niciun dubiu cu privire la profesionalismul lor. iPhone-ul iubit poate întâmpina atât probleme minore, care pot fi rezolvate rapid, cât și probleme majore, cu care se poate ocupa doar un bun cunoscător al tehnologiei. Dacă iPhone-ul s-a defectat, nu trebuie să dați uitării dispozitivul vostru iubit, poate trbuie doar să verificați în ce măsură este posibilă repararea și dacă necesită o investiție mare de timp, efort și bani?


Unde să găsiți un Service Centru de calitate și unde să reparați iPhone-ul

Oamenii capabili să se ocupe de o muncă dificilă și de sistemul Apple sunt suficient de mulți. Dar cei care pot face acest lucru la un nivel înalt de calitate, și încă într-un timp scurt, sunt destul de puțini. Această sarcină necesită o responsabilitate specială, o secvență clară de acțiuni și abilități speciale în repararea tehnologiei Apple. Serviciul de reparații iPhone în iSpace se poate lăuda cu abilitatea remarcabilă de a identifica rapid o problemă și, de asemenea, de a o rezolva rapid și eficient în cea mai bună formă. Clienții noștri sunt mulțumiți de munca meșterilor, iar după cum arată recenziile, găsirea unui specialist experimentat nu este chiar atât de ușor.


Probleme frecvente

Lista problemelor cu care se confruntă cel mai adesea posesorii de iPhone-uri și cei care efectuează reparații pentru produsele Apple este destul de banală. Cu unele dintre ele s-a confruntat oricare utilizator de smartphone, dar a le rezolva poate doar un specialist experimentat. Să examinăm diferitele probleme posibile:

  • Bateria se încălzește rapid sau chiar se umflă. Într-o astfel de situație, utilizatorul ar trebui să înțeleagă că bateria pur și simplu s-a defectat și acest lucru nu necesită o intervenție gravă. Trebuie doar să înlocuiți bateria și telefonul va funcționa ca nou, iar încărcarea va fi la fel de bună și stabilă ca întotdeauna.
  • iPhone-ul s-a oprit și nu se aprinde. O astfel de problemă poate apărea din cauza unui încărcător defect care și-a pierdut contactul și nu transmite încărcare iPhone-ului dvs.. Dar nu întotdeauna totul este atât de clar. Se întâmplă ca telefonul să se fi epuizat și trebuie să-i dați puțin timp pentru a se odihni și să încercați să-l porniți din nou după un timp. Motivul poate fi și o defecțiune de software a sistemului sau o defecțiune hardware. În acest caz, desigur, este mai bine să vă adresați unui specialist experimentat pentru ajutor.
  • Wi-Fi-ul nu se aprinde. Există mai multe motive pentru absența conexiunii la rețeaua Wi-Fi, de exemplu: rețeaua mobilă este activată și acoperă semnalul, a avut loc o încurcătură a cablului coaxial sau a fost afectat cipul. În unele cazuri, rezolvarea problemei nu va fi dificilă. Uneori este suficient să dezactivați rețeaua mobilă, să actualizați firmware-ul routerului sau pur și simplu să reporniți smartphone-ul. În alt caz, amânarea vizitei la un expert va aduce unele inconveniente și restricții posesorului de iPhone.
  • S-a stricat display-ul. Desigur, în acest caz este necesară o mână de maestru experimentată și responsabilă. Schimbarea display-ului este o lucrare destul de minuțioasă, care necesită atenție deosebită și precizie ridicată. Apropo, uneori ecranul poate fi comandat și personal, ceea ce poate economisi bugetul. În cazul în care nu vă pricepeți sau aveți îndoieli în alegerea ecranului singur, puteți să vă consultați cu un specialist sau să vă adresați pentru reparare la un service de smartphone, unde îi vor schimba ecranul necesar cu unul nou.
  • Microfonul nu funcționează. Cauzele acestei inconveniențe pot fi două: microfonul s-a defectat sau pur și simplu s-a blocat cu praf și murdărie. Cazul al doilea este mai îmbucurător, deoarece componenta poate fi curățată și problema rezolvată. Dacă nu reușiți să rezolvați situația, atunci piesa necesită înlocuire. Uneori problema poate fi legată de dezactivarea accidentală sau intenționată a opțiunii de microfon în setări, pe care pur și simplu le-ați uitat. Prin urmare, nu strică să verificați setările.
  • Touch-ul nu funcționează. Problemele de contact ale display-ului iPhone-ului pot apărea adesea după o lovitură. Dar uneori poate fi un defect de fabricație, care se va manifesta într-un timp scurt după achiziție. Astfel de diagnoze pentru ecran se pun din cauza lipsei oricăror modificări în funcționarea iPhone-ului după repornire, verificarea curățeniei display-ului și absența picăturilor de apă și îndepărtarea stratului protector.
  • Nu recunoaștea SIM sau nu prinde rețeaua. Motivul poate fi o cartelă SIM tăiată incorect, sau contactul este rupt sau cipul este deteriorat. Dar uneori situația este mult mai ușoară - trebuie doar să verificați dacă informațiile sunt corect specificate în indicatori: modul avion este activat sau dezactivat, data și ora sunt setate corect, etc.
  • Nu se aprinde după oprirea manuală. iPhone-ul dumneavoastră poate fi pur și simplu suprasolicitat și are nevoie de puțin timp pentru a se odihni. Prin urmare, încercați să lăsați telefonul timp de o oră și apoi îl porniți din nou. De multe ori, acest curs de acțiune funcționează și nu necesită intervenții. După pornire, va trebui să actualizați sistemul, dacă este disponibil, să curățați telefonul de fișierele, datele și cache-urile inutile, ceea ce va facilita funcționarea mai ușoară și rapidă a dispozitivului. Dacă dispozitivul nu se aprinde, pentru diagnostic este recomandat să îl lăsați la meșteri, capabili să identifice problema și să o rezolve într-un timp scurt.


Cât costă diagnosticul și repararea unui iPhone? 

Prețurile pentru repararea unor astfel de probleme aparute în smartphone sunt diferite, în funcție de nevoile și dorințele clientului. Meșterii noștri experimentați de la iSpace pot oferi consultații necesare și vă pot furniza informații utile care vă interesează.


De ce este mai bine să efectuați repararea iPhone-ului în iSpace? 

Un serviciu de reparare iPhone de calitate vă va ajuta întotdeauna să rezolvați problema care a apărut. Nu merită să vă faceți griji în legătură cu inconveniența apărută, deoarece este corect să predați pur și simplu smartphone-ul dvs. experților care pot efectua rapid o serie de acțiuni necesare. Magazinul iSpace este reprezentant oficial al produselor Apple în Moldova și vă va ajuta cu plăcere să reparați dispozitivul în termen de 14 zile lucrătoare, în funcție de complexitatea defecțiunii.