AirTag - un dispozitiv util de la Apple

Atunci când utilizatorii de dispozitive Apple par să nu mai fie impresionați de noile produse lansate, dezvoltatorii reușesc mereu să găsească modalități de a atrage atenția audienței lor loiale. De data aceasta, vom vorbi despre dospozitivele inteligente AirTag, care nu doar îmbunătățesc aspectul exterior al posesorului, ci devin și adevărate ajutoare în găsirea obiectelor personale. Mulți, după cum reiese din recenzii, afirmă că acest dispozitiv i-a ajutat în situații cu adevărat incredibile, astfel încât nu se poate spune că această tehnologie este inutilă.


Ce este AirTag, tracker-ul de localizare? 

Prima versiune a acestui tag inteligent a fost lansat în aprilie 2021. Dispozitivul funcționează cu ajutorul tehnologiilor NFC, UWB și Bluetooth. De remarcat că un dispozitiv pierdut poate fi găsit cu ajutorul localizării iPhone-ului, chiar dacă se află în modul autonom. Conținutul acestui mic aparat este simplu și ieftin. Bateria utilizată în tag este aceeași ca cea folosită în ceasuri și este suficientă pentru un an întreg de utilizare. Nu există motive să vă faceți griji cu privire la deteriorarea internă sau aspectul uzat, deoarece dispozitivul are protecție împotriva prafului și a apei.


Principiul de funcționare al AirTag 

Rețeaua Găsire permite afișarea unui număr incredibil de dispozitive Apple, facilitând găsirea obiectelor pierdute ușor, rapid și eficient. Funcția de trimitere a geolocației dispozitivului în iCloud pentru a fi localizat se realizează în mod sigur, confidențial și fără a afecta semnificativ durata de viață a bateriei. Pentru ca tag-ul să funcționeze în mod corespunzător, trebuie să aveți activat pe dispozitivul Apple funcții precum: internetul, rețeaua Găsire și Bluetooth.


Care sunt avantajele AirTag de la Apple 

Există o serie de avantaje care disting aceast dispozitiv AirTag printre dispozitivele interesante produse atât de Apple, cât și de alți producători. Desigur, puteți să vă descurcați și fără el, deoarece până în 2021, posesorii de iPhone și alte dispozitive Apple au trăit fără astfel de dispozitive miniaturale capabile să indice locația unui dispozitiv. Cu toate acestea, acest obiect util vă oferă încredere că lucrurile dvs. pot fi găsite rapid și fără prea mult efort. AirTag ar trebui ales din motive precum:

  • Un breloc elegant de la Apple. Cum ar fi să nu avem încă un obiect frumos de la brandul nostru preferat? Toate dispozitivele de la acest producător sunt create cu o mare atenție la detalii, precizie și dragoste față de clienți.

  • Poate fi personalizat cu gravură și inițiale, evidențiind astfel individualitatea.

  • Bateria de lungă durată. O mică baterie CR2032 este suficientă pentru un an întreg.

  • Dispune de protecție împotriva apei și a prafului. Siguranța este prioritară. Este ușor să protejezi chiar și un astfel de dispozitiv mic, deoarece este conceput pentru a fi durabil și fiabil.

  • Poate fi activat în modul pierdere. Dispozitivul poate emite semnale speciale pentru anumite comenzi, facilitând monitorizarea stării sale.

  • Transmiterea precisă a locației către sistemul iCloud prin conectarea la dispozitive externe.


Avantajele achiziționării Apple AirTag de la iSpace

O gamă largă de brelocuri AirTag vă oferă posibilitatea de a alege în funcție de stilul și imaginea dvs. individuale. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie în materie de accesorii și dispozitive. Magazinul iSpace este reprezentant oficial al produselor Apple în Moldova și vă oferă cele mai bune condiții de achiziție și livrare la ușa dvs. Prețuri avantajoase, produse originale, oferte speciale - toate acestea le veți găsi aici.


Întrebări frecvente 


Cât costă un breloc Apple AirTag? 

În Moldova, puteți achiziționa AirTag-uri originale la prețuri începând de la 729 de lei. Aveți la dispoziție mai multe modele care se pot potrivi perfect cu imaginea dvs. existentă și pot evidenția individualitatea. Culori frumoase și vii sau nuanțe mai discrete și serioase - opțiuni care cu siguranță îmbunătățesc aspectul dvs. Urmăriți ofertele speciale, promoțiile, reducerile și noile produse de pe site-ul iSpace.md.


Care sunt caracteristicile tracker-ului wireless Apple AirTag? 

Sincer vorbind, caracteristica cea mai neobișnuită și importantă a AirTag-ului constă în faptul că localizarea obiectelor nu se face cu ajutorul unui navigator GPS, ci prin Bluetooth. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o baterie care se descarcă rapid sau la probleme de confidențialitate. Dar dacă Bluetooth-ul este oprit, atunci se folosește un semnal care indică locația obiectului, dacă sistemul de "partajare a geolocației" este activat.


Ce garanție are tracker-ul Apple AirTag? 

Garanția pentru întreaga gamă de produse Apple de la reprezentantul oficial din Moldova este de 1 an. Cu alte cuvinte, puteți achiziționa un AirTag beneficiind de o garanție de 12 luni, cu condiția să păstrați documentele privind plata și talonul de garanție. În cazul unei defecțiuni a sistemului AirTag, dispozitivul va fi reparat într-un termen de până la 14 zile lucrătoare. În cazul în care dispozitivul nu poate fi reparat, acesta va fi înlocuit cu un altul. Puteți consulta regulile de garanție mai detaliat pe pagina noastră sau discutând cu unul dintre specialiștii noștri.


De ce este necesar un tag wireless Apple AirTag? 

Mulți oameni percep pierderea unui obiect ca una dintre cele mai neplăcute situații din viață. Pentru astfel de cazuri, dezvoltatorii Apple au făcut eforturi pentru a crea un dispozitiv cu adevărat util, care să vă ajute să știți întotdeauna unde sunt obiectele dvs. Și au reușit de fiecare dată. Lansarea AirTag a contribuit semnificativ la reducerea pierderilor de dispozitive. Achiziționând un astfel de dispozitiv mic, aveți posibilitatea să vă monitorizați obiectele cu atenție, simțindu-vă mult mai liniștiți.