Apple Pencil - meritați confortul

Gama de stylusuri pentru iPad de la producătorul Apple a fost creată în 2015 pentru a îmbunătăți calitatea creațiilor și lucrărilor creative, precum și pentru a oferi un nivel maxim de confort. A fost prezentată împreună cu modelul de tabletă pe 9 septembrie al aceluiași an și a fost imediat apreciată de utilizatori. Funcționarea unui astfel de stilou este simplă datorită reacției la unghiul de înclinare și presiune, asemănător cu un creion obișnuit. Acest lucru permite utilizatorilor să înceapă să lucreze fără să fie nevoie de instruire. Acest stilou aduce o bucurie deosebită celor care iubesc arta și creează proiecte incredibile. Apropo, acest lucru a generat o explozie creativă în acel an și a stârnit interesul pentru artă chiar și în rândul celor care nu s-au ocupat niciodată de ea.


Care sunt caracteristicile stiloului electronic 

Până la moment au fost prezentate trei modele - Apple Pencil 1, 2 și cu port USB-C. Fiecare dintre ele are caracteristici distinctive și compatibilitate cu dispozitivele Apple. O analiză mai detaliată va dezvălui ce se potrivește mai bine tabletei dvs. existente:

 • Pencil 1. Dispozitiv de formă rotundă, lung de 175,7 mm și cu un diametru de 8,9 mm, capabil să-și mențină încărcătura timp de 12 ore. Are un conector Lightning și porturi USB-C. Previne alunecarea și răspunde la presiune.

 • Pencil 2. Model plat cu acoperire mată, lung de 166,3 mm și cu un diametru de 8,9 mm, nu se diferențiază de primul în ceea ce privește autonomia. Are însă o încărcare magnetică, funcționează fără fir și oferă o fixare excelentă, eliminând alunecarea posibilă. Cu toate acestea, costă puțin mai mult decât versiunea anterioară.

 • Apple Pencil cu USB-C. Dispozitiv mat, cu o lungime mai mică decât versiunile anterioare (155 mm) și un diametru de 7,5 mm, are un capac nedeductibil. Se încarcă cu ajutorul unui cablu special și al unui port USB-C și are o performanță destul de bună în comparație cu modelele anterioare.


Stylus Apple Pencil - avantaje 

Cât de des utilizatorii își pun întâi la îndoială achiziția unui dispozitiv și apoi, după ce-l cumpără, nu înțeleg cum s-au descurcat fără el? Această situație are loc foarte des, iar stilourile sunt exact acea categorie de dispozitive. Pentru a vă asigura că acest obiect vă va fi cu siguranță util și va ușura semnificativ munca dvs. pe iPad, am selectat câteva argumente solide "pro":

 • Suport pentru diverse software-uri.
 • Editare ușoară și clară a fotografiilor, desenelor, etc.
 • Se pot realiza ușor notițe în capturi de ecran.
 • Ușor și plăcut să țineți un jurnal (carnet digital).
 • Scrierea notițelor de mână cu ajutorul creionului electronic.
 • Desenele create pe tabletă se remarcă prin precizie și calitate excelentă.
 • Capacitatea de a adăuga volum desenului și de a reda detaliile necesare.
 • Învățarea copilului să deseneze și să se ocupe de o activitate utilă.
 • Util pentru anumite jocuri.


Avantajele achiziționării Apple Pencil de la iSpace 

Reprezentantul oficial al produselor Apple în Moldova - iSpace, oferă cele mai bune condiții de cumpărare a produselor vândute într-un timp scurt, livrare rapidă în toată țara și adesea îi bucură pe clienți cu oferte și reduceri bune.


Întrebări frecvente 


Cât costă un stilou Apple Pencil în Chișinău? 

Stilourile de la Apple pot fi achiziționate în Chișinău la prețuri începând de la 2500 de lei, în funcție de modelul de care aveți nevoie. Pe site-ul iSpace puteți cumpăra produsul dorit la prețuri avantajoase și accesibile.


Care este cel mai potrivit Apple Pencil de cumpărat în 2024? 

Nu se poate spune cu certitudine că anul influențează popularitatea unui anumit stilou lansat, deoarece factorii relevanți nu au legătură cu timpul. De exemplu, prezența unui iPad de anumită generație indică necesitatea selectării unui stilou corespunzător pentru a asigura funcționarea corectă a dispozitivului. Prin urmare, selectarea unui astfel de dispozitiv trebuie făcută doar în funcție de tipul de iPad pe care îl aveți.


Care sunt modelele de Apple Pencil disponibile? 

După cum s-a menționat anterior în articol, există trei tipuri de dispozitive Apple Pencil. Prima generație, a doua și modelul cu port USB-C. Fiecare dintre ele are o anumită compatibilitate cu dispozitivele Apple, asigurând funcționarea completă a tabletei.


Cum se conectează Apple Pencil la tabletă? 

Conectarea se realizează prin simplul gest de a îndepărta capacul de pe stilou și de a conecta dispozitivul în portul corespunzător al iPad-ului.