Dispozitive Apple TV avantajoase

Dezvoltatorii de la Apple au decis să creeze ceva special pentru fanii lor loiali, astfel încât aceștia să nu simtă nevoia de nimic și au lansat în masă noul dispozitiv numit Apple TV. Acesta include numeroase funcții utile, pe placul utilizatorilor, cum ar fi suportul Wi-Fi, posibilitatea de a urmări emisiunile, videoclipurile și filmele favorite în calitate bună (sau chiar excelentă) și de a petrece timp plăcut în fața televizorului. Prima versiune "de probă" a dispozitivului a fost lansată în 2007 și, treptat, a câștigat tot mai mulți adepți.


Specificații tehnice Apple TV

Chiar dacă noile modele Apple TV nu au fost lansate în fiecare an, numărul utilizatorilor din întreaga lume nu a scăzut deloc. Acest dispozitiv excelent pentru televizor a fost potrivit atât pentru nevoile cumpărătorilor, cât și pentru designul interior al spațiilor lor. Dispozitivul TV din acest an susține toate funcțiile necesare, cum ar fi: Wi-Fi, Bluetooth, Gigabit Ethernet, oferind o calitate înaltă a imaginii transmise și o performanță remarcabilă datorită procesorului Apple A15 Bionic de înaltă calitate.


Dispozitivul Apple TV 4K și caracteristicile sale

Desigur, nu vom spune că Apple încearcă să cucerească întreaga omenire cu modelele lor de tehnică, dar într-un fel o fac. De exemplu, faptul că au lansat aplicația lor Apple TV+, disponibilă pe dispozitiv, au îmbunătățit calitatea video și au menținut în același timp un preț foarte atractiv - arată că creatorii acestor evenimente știu ce fac.

Caracteristicile Apple TV combină tot ceea ce este necesar pentru a crea confort maxim: o capacitate mare datorită memoriei interne (4 GB), un procesor cu cinci nuclee (3,23 GHz) care a adus performanța la un nivel maxim în această perioadă, precum și o conexiune rapidă și de înaltă calitate la Wi-Fi și Bluetooth.


Avantajele achiziționării Apple TV de la iSpace

Cele mai avantajoase și atractive oferte pentru toți cumpărătorii vă așteaptă în magazinul iSpace. Suntem reprezentanți oficiali ai produselor Apple în Moldova și oferim condiții de achiziție foarte convenabile, documentație completă, posibilitatea de a cumpăra produsele în rate sau credit, precum și livrare rapidă în toată Moldova.


Întrebări frecvente:


Cât costă Apple TV 4K în Chișinău?

Prețurile variază în funcție de modelul Apple TV 4K pe care doriți să-l achiziționați. Costul achiziției (original) se situează între 4 mii și 6 mii de lei și depinde complet de nevoile dvs. Disponibilitatea acestor prețuri face acest dispozitiv foarte dorit și popular pe piață.


Care este cea mai bună variantă de Apple TV 4K de cumpărat în 2024?

Bazându-ne pe recenziile clienților mulțumiți, opinia este împărțită. Unii sfătuiesc să nu plătiți în plus pentru noile modele de dispozitive fără fir și să cumpărați cel care vă "place", deoarece toate merită atenție. Cu toate acestea, majoritatea remarcă multe caracteristici utile la modelul Apple TV 4K cu o memorie de 256 GB și cu procesorul Apple A15 Bionic. Are doar avantaje: performanță înaltă, calitate excelentă, reproducere de culori superbă și, desigur, un preț avantajos.


Ce modele de Apple TV există?

Începând cu anul 2006, au fost lansate șapte dispozitive în total. De-a lungul anilor și până la ultimul model din 2022, dispozitivele au suferit modificări semnificative în ceea ce privește specificațiile interne.

  • Generația 1. Lansată în 2007 cu un procesor Intel de 1 GHz. Numele exact al modelului este A1218 - Apple TV 1,1 - MA711. În pachet era inclus o telecomandă din plastic, un cablu USB 2.0 și un încărcător special. Deja atunci putea să susțină rețeaua Wi-Fi și video în format 1080p. Lipsea conexiunea Bluetooth și aparatul în sine avea o greutate destul de impresionantă (1,1 kg).

  • Generația 2. Modelul A1378 - Apple TV 2,1 - MC572 a fost lansat în 2010 și avea un procesor mai performant de 1 GHz Apple A4. Telecomanda era făcută deja dintr-un material mai rezistent (aluminiu), iar funcția Bluetooth era acum acceptată.

  • Generația 3. Prima versiune a celei de-a treia generații a fost lansată în 2012, reușind să înceteze producția ulterioară și să o reia în 2013 după ajustări minore. Modelul avea un procesor Apple A5 (1 GHz), o memorie de 512 MB și un port Micro-USB.

  • Generația 4 (HD): În 2015, a avut loc o adevărată revoluție odată cu lansarea versiunii HD a dispozitivului. Procesorul dual-core Apple 8 (1,5 GHz) a dotat aparatul cu o performanță superioară și o transmisie grafică excelentă. Memoria internă a fost de 2 GB, iar conectorul a fost deja schimbat la USB-C.

  • Generația 1 (4K): A apărut în 2017 și s-a remarcat printr-un procesor incredibil de performant pentru acea perioadă - Apple A10X Fusion cu șase nuclee. A fost introdusă asistentul de încredere Siri și un port Lightning special pentru încărcarea telecomenzii. Dispozitivul putea să susțină videoclipuri widescreen și să transmită o imagine de cea mai înaltă calitate și frumusețe.

  • Generația 2 (4K): Anul 2021 a adus o nouă versiune de la Apple, cu cel mai recent procesor hexa-core Apple A12 Bionic. Grafica a devenit cu adevărat remarcabilă. Dispozitivul a fost echipat cu un nou dispozitiv - un accelerator neuronal octa-core, iar memoria a fost extinsă la 3 GB.

  • Generația 3 (4K): Ultimul model lansat până în prezent a fost în 2022 și este considerat cel mai performant dispozitiv, datorită procesorului Apple A15 Bionic și acceleratorului neuronal cu șaisprezece nuclee. Memoria internă generoasă de 4 GB, sistemele actualizate și un Siri îmbunătățit creează o atmosferă minunată în fața televizorului. Este cel mai bine vândut și dorit pe piața Apple.


Care este garanția Apple TV?

Garanția oficială pentru întreaga gamă de produse Apple, inclusiv Apple TV, este de 1 an (12 luni). În cazul apariției oricăror probleme cu dispozitivul, este necesar să contactați specialiștii noștri experimentați, prezentând bonul de plată și certificatul de garanție. Pentru mai multe informații, puteți consulta site-ul nostru iSpace.md.