Filtre
Culoare
CPU
Dimensiunea ecranului
Conectivitate
Memoria internă
Culoare
Blue
CPU
Apple A14 Bionic
Dimensiunea ecranului
10.9"
Conectivitate
Wi-Fi
Memoria internă
256 GB 64 GB

Tableta iPad 10.9 cu caracteristici îmbunătățite

Prima din această serie, modelul "aniversar", care a căpătat deja un design modern, a captat atenția utilizatorilor datorită display-ului mare și frumos. Acesta a fost, probabil, primul lucru observat la prima prezentare și a fost apreciat de mulți fani ai brandului Apple. Mulți au exprimat opinii cu privire la "hardware-ul" asamblat, care a combinat două alte modele: iPad 9 și iPad Air și, într-un fel, a răspuns multor cerințe și solicitări ale utilizatorilor din întreaga lume în ceea ce privește componenta tehnică.


Informații generale despre iPad 10.9 

În primul rând, utilizatorii nu au putut să nu observe calitățile vizuale ale dispozitivului iPad 10.9 datorită caracteristicilor sale, cum ar fi absența spațiilor între componente, datorită construcției monolitice. Apoi, o carcasă de aluminiu plăcută la atingere, care va fi plăcută nu numai să fie ținută în mână, ci și doar să fie privită. În pachet, a fost inclus și un încărcător de 20 W și un cablu USB-C, împreună cu broșuri de prezentare.


Specificații iPad 10.9 (2024) 

Display-ul mare de 10,9 inci poate fi cu ușurință considerat unul dintre cele mai plăcute pentru jocuri, fotografii, videoclipuri și filme. De asemenea, este potrivit pentru crearea de capodopere artistice cu ajutorul Apple Pencil. Rezoluția ecranului este de 2360 x 1640 pixeli - 264 de puncte pe inci. Procesorul (A14 Bionic) al dispozitivului iPad 10.9 poate să nu fie atât de nou și performant, dar este potrivit pentru multe sarcini fără probleme vizibile. În special, având în vedere răspunsurile rapide și reacția fluidă a senzorului. Noul port USB-C a ușurat sarcina atât producătorilor, cât și utilizatorilor din întreaga lume, deoarece acest port este considerat cel mai convenabil.

Camera frontală de 12 MP face fotografii excelente de înaltă calitate, iar camera principală, care are, de asemenea, 12 MP, poate filma chiar și în Full HD, ceea ce reprezintă un bonus plăcut pentru posesorii acestui dispozitiv. Autonomia tabletei a fost, de asemenea, o surpriză plăcută, deoarece dispozitivul poate funcționa fără a fi încărcat timp de până la 10 ore.


Caracteristici ale generației iPad a 10-a (2024) 

Ca de obicei, marca Apple adaugă un punct în plus la protejarea mediului înconjurător și creează un alt dispozitiv care va avea grijă de ecologie. De asemenea, printre caracteristicile tabletei iPad 10.9 se numără precizia și detaliile excelente ale imaginii transmise, reproducerea minunată a culorilor, funcționarea lină a senzorului, absența shimming-ului (ceea ce este foarte îmbucurător), răspunsuri rapide, funcționarea ușoară și plăcută a dispozitivului și multe altele.


Avantajele achiziționării iPad 10.9 de la iSpace 

În magazinul online iSpace.md, vi se deschide o gamă largă de produse Apple la cele mai avantajoase condiții de achiziție și prețuri diplomatice. Puteți comanda tableta iPad 10.9 cu livrare direct la ușa casei dvs., economisind astfel semnificativ timp și efort. De asemenea, există posibilitatea de a cumpăra produse în credit sau în rate 0%.


Întrebări frecvente 

Cât costă tableta iPad 10.9 în Moldova? 

Tableta iPad 10.9 a fost lansată în două variante de capacitate de stocare: 64 GB și 256 GB. Prima variantă poate fi achiziționată la un preț începând de la 10,790 de lei, în timp ce al doilea model cu o capacitate mai mare va costa deja 14,290 de lei în Moldova. Puteți achiziționa tableta iPad 10.9 cu o capacitate care să corespundă nevoilor și preferințelor dvs.


Unde să cumpărați oficial iPad 10.9? 

Magazinul online iSpace.md este reprezentant oficial al produselor Apple în Moldova și oferă cele mai bune condiții de cumpărare din țară. Livrare la domiciliu, reparații rapide și calitative în termen de până la 14 zile lucrătoare, posibilitatea de a cumpăra în credit sau în rate, precum și cele mai atractive prețuri vă așteaptă exact aici.


Ce garanție are iPad 10.9? 

Tableta iPad 10.9, la fel ca orice alt dispozitiv Apple, beneficiază de o perioadă de garanție de 12 luni (1 an). Puteți returna produsul cumpărat sau să-l schimbați, prezentând bonul de plată pentru oricare dintre dispozitivele achiziționate. Vom vă ajuta în cel mai scurt timp posibil.


Cum să comandați iPad 10.9 în rate? 

Trebuie doar să completați cererea necesară pentru achiziționarea produsului în rate 0% și să confirmați acordul. În cazul livrării, specialiștii noștri experimentați vor completa singuri formularul necesar și vor aduce dispozitivul intact și în siguranță. Perioada de rambursare a ratei poate fi stabilită între 6 și 10 luni. Puteți afla toate detaliile pe site-ul nostru iSpace.md sau puteți cere sfaturi de la personalul magazinului.