Filtre
Mărimea Apple Watch-ului
Mărimea curelușei
Mărimea Apple Watch-ului
44 mm 40 mm
Mărimea curelușei
S/M M/L

Apple Watch SE 2 algoritmi inteligenți

Apple Watch SE 2, lansat în 2022, a fost prezentat ca o versiune "bugetară" datorită lipsei unor funcționalități anunțate anterior ale sistemului Apple. Cu toate acestea, lucrul dat nu a împiedicat modelul să devină foarte solicitat pe piață și să câștige un loc special în inimile iubitorilor de produse Apple. Modelul a fost lansat simultan cu alte două modele, Watch Ultra și clasicele Watch Series 8, care erau într-o categorie de preț mai mare. Utilizatorii au remarcat o caracteristică mică a acestor dispozitive, denumind-o o "problemă" - lipsa compatibilității cu sistemul Android.


Informații generale despre Apple Watch SE 2 

Caracteristicile disponibile nu pot lăsa indiferenți pe cei care doresc să economisească, în special atunci când vine vorba de produsele incredibile ale Apple. Cu posibilități uimitoare fără costuri semnificative, puteți achiziționa acum ceva fără a regreta, deoarece ceasurile inteligente Apple Watch SE 2 includ o serie de funcții și capacități esențiale. Designul frumos și sobru permite utilizatorilor să îl asorteze perfect cu stilul și preferințele lor vestimentare.


Funcții utile ale Apple Watch SE 2 

Ceasurile confortabile și maxim de plăcute  nu ocupă mult spațiu pe încheietura mâinii datorită compactității lor. Rotița laterală sau atingerea ușoară permit aprinderea instantanee a ecranului dispozitivului și efectuarea acțiunilor necesare pe acesta. Mulți au observat absența funcției "always-on", care ar fi fost utilă pentru citirea informațiilor despre starea lor în timpul exercițiilor fizice, dar acest lucru nu împiedică monitorizarea proceselor importante și urmărirea lor în timp real. Apple Watch SE 2 oferă suficiente caracteristici utile care sunt apreciate de posesorii de ceasuri inteligente.


Caracteristici exclusive ale seriei Apple Watch SE 2 

Performanțele bune ale navigatorului GPS pot determina cu precizie locația și viteza dvs. De asemenea, unul dintre cele mai importante aspecte este monitorizarea sănătății voastre. Dacă aveți o anomalie în ritmul cardiac, ceasurile inteligente vor observa instantaneu acest lucru. Ele vor fi, de asemenea, preocupate de durata prea lungă în care ascultați muzică, datorită senzorului de zgomot încorporat. O caracteristică specială utilă vă poate furniza asistența necesară în caz de accident sau alte consecințe nedorite: fără a aștepta răspunsul dvs., sistemul sună automat la serviciul de salvare. Sistemul este, de asemenea, echipat cu senzori de mișcare preciși. Și, în plus, acum nu trebuie să vă amintiți să luați medicamentul, deoarece ceasurile inteligente vă vor aminti cu bucurie de acest lucru.


Caracteristici tehnice 

Display-ul Retina LTPO OLED, cu o luminozitate de 1000 de niți și o densitate de pixeli de 326 ppi, vă permite să vă bucurați de o imagine frumoasă și luminoasă. Procesorul dual-core Apple S8 își desfășoară activitatea rapid și ușor. Designul frumos, disponibil în trei culori principale: argintiu, noapte întunecată și strălucitoare, se potrivește perfect cu orice tip de îmbrăcăminte din garderoba dvs. Memoria RAM de 1 GB și memoria internă de 32 GB păstrează informațiile necesare și importante pe care cu siguranță le veți folosi. Bateria litiu-ion și-a dovedit deja valoarea ca fiind cea mai bună de pe piață în prezent. Acest lucru indică încărcarea rapidă și autonomia destul de lungă a dispozitivului.


De ce merită să cumpărați Apple Watch SE 2 de la iSpace 

Prețul poate bucura un iubitor dedicat al tehnologiei Apple, mai ales în magazinul nostru online iSpace.md. De asemenea, nu ar fi inutil să menționăm că suntem reprezentanții oficiali ai produselor Apple în Moldova și produsul pe care îl vindem beneficiază de o garanție atractivă, condiții de service sau returnare în termen de 14 zile lucrătoare și, desigur, cel mai plăcut aspect - posibilitatea de a achiziționa produsul dorit în credit sau rate 0%.


Întrebări frecvente


Care sunt cele mai populare modele Apple Watch SE 2? 

Cu toate că produsul nu aduce aproape deloc funcționalități noi, ci în principal îmbunătățiri față de cele prezentate anterior, acest lucru nu înseamnă că dispozitivul a rămas la fel ca modelele lansate înainte. Dimpotrivă, acest lucru este demonstrat de cifrele vânzărilor din 2022 și 2023. Mulți au primit cu entuziasm acest model datorită funcționalității de înaltă calitate, utilizării confortabile și, desigur, prețului avantajos.


Cât costă Apple Watch SE 2 în Moldova? 

Puteți achiziționa acest model frumos și performant al Apple Watch SE 2 la prețul de doar 6799 lei (40 mm) în magazinul iSpace sau la prețul de 7599 lei (44 mm), în funcție de necesitățile dvs. Aici veți găsi cele mai atractive prețuri și condiții de achiziție pentru produsul dorit.


Unde să cumpărați oficial Apple Watch SE 2? 

Magazinul online iSpace.md, în calitate de reprezentant oficial al produselor Apple în Moldova, vă pune la dispoziție o gamă largă de produse ale brandului preferat. Aici puteți achiziționa unul dintre cele două tipuri de modele Apple Watch SE 2 la un preț avantajos, în diferite nuanțe care se potrivesc perfect stilului dvs.


Ce garanție are Apple Watch SE 2? 

Prețul produsului Apple este însoțit de o garanție de 1 an (12 luni). Vă vom explica cu siguranță condițiile de achiziție, vom vorbi despre reparații, returnare sau schimb de produse. Sau, puteți consulta aceste informații pe paginile cu detalii disponibile pe site.