Filtre
Culoare
Mărimea Apple Watch-ului
Culoare
Midnight
Mărimea Apple Watch-ului
41 mm

Ce este nou la Apple Watch 8

Funcțiile utile ale noilor ceasuri prezentate în 2024 sunt determinate de utilizarea celor mai recente tehnologii avansate în procesul de creare a dispozitivului. Cel mai important lucru este că ele se potrivesc tuturor, deoarece acest model a combinat tot ce este necesar pentru procesele vitale. Acum, proprietarii ceasurilor vor putea să-și urmărească sănătatea și mai bine, să analizeze somnul, să facă electrocardiograme, să detecteze accidentele rutiere și să utilizeze noul GPS dual-band. Apropo, ultima caracteristică este benefică deoarece acum nu va trebui să folosiți întotdeauna telefonul dvs. Apple pentru a afișa exact locația.


Specificații tehnice Apple Watch 8

Modelul se poate lăuda cu o varietate de funcții care sunt afișate cu o precizie ridicată. Senzorii avansați permit proprietarilor să folosească toate elementele necesare cu ușurință și viteză ridicată, datorită funcționalității atent dezvoltate.


Display și design Apple Watch Series 8

Ceasurile au o carcasă durabilă din aluminiu, cu marginile rotunjite, care arată foarte concis și elegant. Și display-ul OLED, cu o dimensiune de 1,69 inci, este fabricat astfel încât, datorită rezistenței sale, a devenit mai durabil la zgârieturi și alte deteriorări. Cu ajutorul roții încorporate și a butonului de acasă, puteți controla ușor sarcinile necesare, cum ar fi selectarea unei anumite comenzi, activarea display-ului și afișarea categoriilor de aplicații disponibile. Difuzoarele se remarcă prin calitatea ridicată a sunetului transmis, iar cureaua originală este concepută cu confort sporit pentru purtare și cu o cataramă fiabilă.


Culorile Apple Watch 8

De data aceasta, producătorii de la Apple Watch 8 s-au străduit la maximum. Au creat unele dintre cele mai frumoase culori, care se potrivesc oricărui stil și subliniază individualitatea proprietarului. Acest design a fost numit "noapte întunecată" sau "Midnight". Caracteristica acestei scheme de culori constă în faptul că se potrivește atât stilului sportiv, cât și celui clasic, grunge și altora. Iar display-ul în sine redă perfect spectrul de culori disponibile.


Avantajele Apple Watch 8

Bateria bună (282 mAh) indică o durată de funcționare autonomă destul de lungă, care nu necesită încărcare la fiecare câteva ore. Dispune de mai mulți senzori care afișează indicatori medicali - nivelul de oxigen din sânge, electrocardiogramă, termometru și puls. Prin urmare, se poate spune cu precizie că acest dispozitiv este potrivit tuturor fără excepție. Atât pentru cei care fac sport intens, cât și pentru cei care pur și simplu își monitorizează starea de sănătate. Sistemul de operare Watch OS 9.0 permite dispozitivului să răspundă rapid și fără probleme la sarcinile necesare, iar rezoluția display-ul de 430 pe 352 afișează imaginea într-un mod plăcut pentru ochi.


Cum se diferențiază Apple Watch Series 8 de modelele anterioare?

În primul rând, se remarcă faptul că produsul este echipat cu un nou sistem GPS, care lipsește la modelele anterioare de ceasuri Apple. Această funcție permite utilizarea dispozitivului chiar și fără conectarea la smartphone-ul Apple. Designul îmbunătățit se face simțit și permite proprietarilor să poarte Apple Watch 8 oriunde, completând stilul lor vestimentar existent.


De ce să achiziționați Apple Watch 8 la iSpace?

Oricine dorește să achiziționeze un produs de la compania Apple se bazează pe faptul că dispozitivul va fi original și de înaltă calitate. Aici, pe site-ul iSpace.md, veți fi sigur că produsul este 100% original și are performanțe ridicate. Fiind reprezentanți oficiali în Moldova, este important pentru noi ca clienții noștri să achiziționeze cel mai bun produs care să răspundă tuturor nevoilor.


Întrebări frecvente


Care este prețul Apple Watch 8 în Moldova?

Noul ceas inteligent de la Apple costă începând de la 8 mii de lei în Moldova. Aici puteți comanda produsul dorit cu livrare, care va ajunge la dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, urmăriți promoțiile și ofertele utile, care fac achiziția și mai plăcută.


Unde pot cumpăra Apple Watch 8 oficial?

Pe site-ul sau în magazinul iSpace.md puteți achiziționa ceasurile modelului Apple Watch 8 la un preț avantajos. Suntem reprezentanți oficiali ai produselor Apple în Moldova și oferim posibilitatea de a cumpăra produsele în cel mai accesibil și rapid mod. Grăbiți-vă să comandați ceasuri inteligente de la noi și faceți-vă viața și mai strălucitoare.


Care este garanția pentru Apple Watch 8?

Garanția pentru modelul de ceas Apple Watch 8 de la reprezentantul oficial din Moldova este de 12 luni. Puteți consulta condițiile de garanție pe site-ul iSpace.md sau puteți primi consultanță de înaltă calitate de la specialiștii noștri.


Cum pot comanda Apple Watch 8 în rate?

Pentru cei care doresc să achiziționeze produsul în rate, acest lucru poate fi făcut fie prin intermediul site-ului reprezentantului oficial, fie în magazin la adresa str. 31 August 103, unde specialiștii vor explica în detaliu condițiile de achiziție în rate 0%.