Filtre
Mărimea Apple Watch-ului
Mărimea curelușei
Mărimea Apple Watch-ului
49 mm
Mărimea curelușei
S/M M/L M S L

Ce este nou la Apple Watch Ultra 2

Display-ul Retina mare actualizat al modelului Apple Watch Ultra 2 nu a părut deloc masiv sau incomod iubitorilor de produse Apple. Cu toate că carcasă este identică cu cea a modelului anterior, interiorul dispozitivului s-a îmbunătățit și ceasurile însele funcționează acum și mai productiv și mai rapid. Eforturile producătorilor de a face ceasurile cât mai rezistente posibil au adus multe avantaje. Mai multă informație este acum disponibilă pe ecran, datorită modificărilor aduse display-ului principal. Modelul se poate lăuda și cu cea mai înaltă luminozitate posibilă, de care până acum puteai doar să visezi - cu 3000 de niți. Acum poți citi toate informațiile de pe ecran fără a-ți obosi ochii, iar soarele nu mai este o problemă. Și ajutorul de încredere Siri nu mai este legat de Wi-Fi și este întotdeauna gata să te servească chiar și fără conexiune la internet.


Specificații tehnice Apple Watch Ultra 2

O serie de funcții utile, prezente și în modelele anterioare, au fost actualizate și îmbunătățite. Poți utiliza întreaga gamă de funcționalități disponibile și te poți bucura de un dispozitiv care funcționează rapid. Noul procesor S9 Sip, eficient din punct de vedere energetic, și-a făcut simțită prezența ca un component destul de puternic. Acum utilizatorii pot executa operațiuni și mai rapide și economisi semnificativ timp. Bateria este cu 4% mai mare decât cea a modelelor anterioare, oferind o autonomie îndelungată, ceea ce este foarte util, în special pentru cei care trăiesc o viață vibrantă și plină de evenimente.


Design

În mare parte, designul însuși al Apple Watch Ultra 2 nu a suferit prea multe modificări. Carcasa de 49 mm, ca și înainte, include acum un nou buton care acționează ca un buton de ajustare. Este ceasul cu cel mai mare ecran pe care l-a produs brandul Apple și acum se poate lăuda nu doar cu o redare a culorilor de înaltă calitate, ci și cu o lanternă îmbunătățită. Puterea acesteia poate fi ușor reglată cu ajutorul roții numită Digital Crown.


Display Ultra 2

Acum display-ul afișează și mai multe informații utile, folosind chiar și spațiul liber de pe margini. Acolo puteți vedea indicatori de adâncime sau altitudinea de până la 9000 de metri, precum și statistici utile în timp real. Este plăcut faptul că acum toate informațiile dorite sunt disponibile și sunt urmărite într-un mod și mai precis.


Double Tap

Noua funcție adăugată în ultimele versiuni de ceasuri inteligente Apple a permis multora să se bucure de un confort maxim. Dubla atingere cu degetul mare și arătător oferă posibilitatea de a efectua acțiuni precum: răspunsul la apeluri, încheierea lor, controlul cadranului etc. Acest lucru a ușurat în mod evident sarcina utilizatorilor, deoarece acum nu mai este nevoie să folosească ambele mâini pentru a efectua operații urgente.

Apple Watch Ultra 2 vine cu o gamă de culori neobișnuite la prima vedere, care a atras imediat atenția iubitorilor de produse Apple. Utilizarea nuanțelor precum albastru închis, bej, gri, bordo etc. a ajutat la redarea calitativă a fiecărui aspect, chiar și a celor mai neobișnuite imagini. Utilizatorii își pot alege ceasurile în funcție de preferințele lor, fără teama că acestea nu ar putea să le evidențieze corect individualitatea.


Funcții de sănătate și siguranță

Cei care sunt foarte atenți la starea lor de sănătate pot fi mulțumiți de un produs cu adevărat valoros pentru monitorizarea tuturor proceselor vitale necesare. Acum nu trebuie să vă faceți griji că nu aveți la îndemână dispozitive medicale, deoarece ceasurile se descurcă perfect în a afișa informații corecte și precise despre starea voastră în timp real. Apple Watch Ultra 2 are: pulsometru, aplicație de somn, monitorizarea ciclului menstrual și a stării de spirit, iar ceasurile vă vor aminti să luați medicamentele la ora stabilită a zilei.


De ce este avantajos să cumpărați Apple Watch Ultra 2 de la iSpace?

Doar aici puteți să vă achiziționați și să primiți Apple Watch Ultra 2 de la reprezentantul oficial Apple din Moldova la un preț accesibil. Vom face totul pentru ca clienții noștri să fie mulțumiți de dispozitivul achiziționat. De asemenea, veți beneficia de condiții avantajoase de achiziție în rate sau în tranșe fără dobândă.


Întrebări frecvente


Cât costă Apple Watch Ultra 2 în Moldova?

Ceasurile inteligente Apple Watch Ultra 2 pot fi achiziționate în Chișinău la un preț avantajos de pe site-ul iSpace.md. Aici, ceasurile costă de la 21 de mii de lei. Urmăriți promoțiile din magazinul nostru și puteți achiziționa produse la un preț mai avantajos decât în orice alt magazin din Moldova.


Unde să cumpărați Apple Watch Ultra 2 oficial?

Noi suntem reprezentanții oficiali ai produselor Apple - iSpace.md. Puteți cumpăra ceasuri inteligente Apple Watch Ultra 2 la un preț accesibil și avantajos aici, unde se oferă cele mai bune condiții de achiziție și livrare rapidă în orașele din Moldova.


Care este garanția pentru Apple Watch Ultra 2?

Puteți consulta condițiile de garanție ale acestui produs mai detaliat pe site-ul nostru sau puteți obține o consultanță de calitate de la angajații noștri. Termenul oficial de garanție pentru produsele Apple este de 12 luni. În decurs de 14 zile, vom rezolva problema reparației sau a schimbului de produse în baza prezentării bonului de plată pentru achiziția efectuată.


Cum să comandați Apple Watch Ultra 2 în rate?

Este ușor să cumpărați produse în rate pe iSpace.md la cele mai bune condiții. Vă veți înarma rapid și în mod calitativ cu informațiile necesare, în câteva zile veți achiziționa dispozitivul Apple dorit. Vă vom ajuta să înțelegeți toate informațiile necesare prin intermediul unei consultanțe sau furnizând o pagină separată pentru condițiile de achiziție în rate fără dobândă.