Apple iPhone 15 plus: Îmbunătățiți stilul dvs.!

Imaginați-vă un smartphone care îmbină perfect stilul și conținutul. iPhone 15 Plus este vârful tehnologiei moderne, conceput pentru a vă îmbunătăți viața de zi cu zi din toate punctele de vedere.

iPhone 15 Plus se mândrește cu un design elegant, care nu numai că arată uimitor, dar se și simte confortabil în mână. Calitatea incredibilă a construcției asigură o durabilitate de lungă durată, făcându-l un partener de încredere în sarcinile zilnice. Să facem o analiză detaliată a noutății de la Apple!


Specificații tehnice ale iPhone 15 plus


Procesor

În inima iPhone 15 plus se află cel mai nou procesor Apple A16 Bionic. Acesta este mai rapid și mai eficient, iar procesorul cu 6 nuclee și GPU-ul cu 5 nuclee pot face față cu ușurință oricărei sarcini pe care le puneți în fața lor.


Display

iPhone 15 Plus dispune de un superb display Super Retina XDR, care oferă culori bogate, negru profund și un contrast perfect! Fie că vă uitați la filmele preferate sau editați fotografii, fiecare detaliu va prinde viață pe acest display uimitor.


Capacitatea de memorie

Dimensiunea de stocare a versiunii iPhone plus este destul de largă, variind de la 128GB la 512GB. Nu vă faceți griji cu privire la spațiul de pe iPhone-ul dvs. Alegeți versiunea special pentru dvs. astfel încât să nu vă faceți griji în privința memoriei pentru fotografii și aplicații!


Camera foto

iPhone 15 Plus duce fotografia pe smartphone la un alt nivel, cu un sistem avansat de camere foto. Captează fotografii uimitoare cu ajutorul a două obiective.

Camera principală, ultralargă, este de 48 MP. Camera suplimentară de adâncime este de 24 MP.

Dezvoltați-vă creativitatea cu funcții precum modul de noapte, modul portret și ProRAW. 


Gama de culori

Făcând o comparație cu versiunea pro - iPhone 15 plus are o cameră foto mai mică, ceea ce îl privează de funcția portret încorporată în iPhone-urile premium. Dar inovațiile din sistem permit editarea fotografiilor, astfel încât culorile și compoziția fotografiilor deja realizate pot fi mult modificate. Filtrele profesionale bazate pe inteligență artificială vă permit să obțineți fotografii de care veți fi încântați!


Sistemul de operare

Funcționând pe cea mai recentă versiune de iOS, iPhone 15 plus vă asigură accesul la cele mai recente funcții, actualizări de securitate și ușurință în utilizare.


Baterie

Descoperiți funcționarea bateriei fără reîncărcări pe tot parcursul zilei cu cea mai eficientă baterie disponibilă. Versiunea Plus vine cu o baterie mult mai mare, astfel încât dispozitivul dvs. va rezista mai mult de o zi în modul video. Indiferent dacă faceți streaming, jucați sau lucrați, bateria telefonului este suficient de încăpătoare pentru a rezista 26 de ore fără reîncărcare. Aceasta se numără în lista de diferențe față de versiunea de bază. Versiunea de bază are o baterie cu o capacitate mai mică!


Avantajele iPhone 15 plus

iPhone 15 plus respectă noile standarde UE, iar acum toate noile iPhone-uri folosesc USB type-C. Acum nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la compatibilitatea anterioară a cablurilor și încărcătoarelor!

De asemenea, noile smartphone-uri au un sistem de baterii foarte bun. Cu încărcătorul potrivit, puteți încărca un iPhone de la 0 la 100% în 1 oră!


Caracteristici suplimentare

Noua generație de telefoane mobile Apple are o caracteristică specială. Dacă suferiți un accident, telefonul va anunța serviciile de urgență despre locul în care vă aflați! Cu Apple nu trebuie să vă faceți griji atunci când călătoriți pe distanțe lungi! 

Noile telefoane Apple au fost testate în conformitate cu standardul oficial IP68. Un smartphone Apple poate rezista în apă acum până la 30 de minute la o adâncime de până la 6 metri. Aceasta este o caracteristică de siguranță, ar trebui să nu faceți abstracție de la rațiune! De asemenea, nu ar trebui să vă încărcați telefonul mobil după ce a intrat umezeală în priza de încărcare.

Dacă sunteți interesat de o descriere mai detaliată a acestui progres tehnologic - citiți standardul IP68.


Întrebări frecvente


Cât costă iPhone 15 plus în Moldova

Prețul iphone 15 plus este de 18-30 mii de lei. Totodată, costul depinde de cantitatea de bază a memoriei din pachet, de la 128 GB pentru varianta de bază și până la maxim 512 GB. Veți putea cumpăra un iPhone 15 plus care să se potrivească perfect nevoilor dvs.


De unde puteți cumpăra iPhone 15 plus în mod oficial

În magazinul nostru Ispace.md puteți cumpăra iPhone 15 plus în Moldova. Noi suntem reprezentantul oficial al Apple în RM!

Magazinul nostru este situat în centrul Chișinăului, str. 31 august 1989, 103.

Puteți prelua comanda cu ridicare personală iPhone 15 plus din centrul Chișinăului. Vă vom livra comanda prin curier în orașele populare din Moldova! Dacă este necesar, puteți plăti curierul în numerar.


Care este garanția pentru iPhone 15 plus

Deoarece ispace.md este partener oficial Apple în Moldova, toate produsele Apple iPhone sunt acoperite de garanția standard Apple pentru o perioadă de 2 ani de la data achiziției inițiale. Dacă sunteți interesat de iPhone 15 plus, puteți cumpăra un telefon în Chișinău cu garanție extinsă de la partenerii oficiali Apple din Moldova ispace.md

În caz de deteriorare a telefonului în garanție, noi vom înlocui sau repara telefonul de la Apple gratuit.

Garantăm că perioada de reparație nu va depăși 14 zile, cu excepția cazurilor în care întârzierea se datorează unor motive independente de voința centrului nostru de service.


Cum să comandați iPhone 15 plus în rate

Dacă sunteți interesat de un nou iPhone 15 Plus și este important pentru dvs. să plătiți în rate, să cumpărați iPhone 15 Plus în Chișinău în rate de la compania iSpace - este ușor.

Oferim diverse opțiuni de credit de la diferite companii de creditare! De exemplu, avem o opțiune de împrumut pe termen scurt fără dobândă. Dacă luați un împrumut pentru mai puțin de 10 luni, nu plătiți niciun leu în plus pentru achiziție!