Filtre
Brand
Brand
ISUPPORT

Repararea calitativă a iPhone 11 în Chișinău

De multe ori se întâmplă ca dispozitivul nostru iubit iPhone 11, pe care îl ținem aproape mereu în mână, să cedeze în cel mai nepotrivit moment. Dar nu întotdeauna problemele sunt atât de grave pe cât ni le imaginăm atunci când emoțiile ne copleșesc. Descoperind orice abatere de la normal, ar trebui să apelați doar la un specialist verificat în reparația echipamentului Apple, care are experiență în acest domeniu și acordă o atenție deosebită.


Cele mai frecvente probleme iPhone 11

Indiferent cât de performantă și de înaltă calitate ar fi tehnologia, la un moment dat va avea o defecțiune într-un fel sau altul. De fapt, cât de grijuliu este utilizatorul cu dispozitivul său, depinde cât de mult va funcționa acesta. Dar adesea problema devine un defect de fabricație. Există o serie de defecțiuni în sistem pe care trebuie să le considerăm ca ceva normal. De exemplu, dacă telefonul decide să funcționeze încet din cauza unei încărcături mari, încercați să-l eliberați ușor pentru a-i ușura munca. Și astfel problemele pot dispărea. Dar adesea ne confruntăm cu probleme mai serioase iPhone 11.

 • Se încălzește rapid. Așa cum s-a menționat anterior, cauza frecventă a încălzirii rapide a iPhone 11 este supraîncărcarea acestuia. Fie multe file sunt deschise sau este în modul de somn, fie pur și simplu este plin de aplicații. În acest caz, încercați să ștergeți aplicațiile inutile, să eliberați spațiu pe telefon, să închideți filele și să reporniți dispozitivul. Dacă problema nu se rezolvă, este necesar să trimiteți telefonul pentru diagnosticare în mâinile pricepute.
 • Refuză să se deschidă. Această problemă apare și ea din cauza unei posibile supraîncărcări a dispozitivului. Există și alte motive pentru care telefonul se oprește și nu se mai deschide: pătrunderea apei în interiorul telefonului, bateria descărcată sau supraîncălzirea cauzată de timpul petrecut îndelungat la temperaturi scăzute. Trebuie să așteptați un timp și să încercați să porniți telefonul din nou. În caz contrar, va fi necesară reparația.
 • Display spart. Înlocuirea sticlei, înlocuirea ecranului - una dintre cele mai frecvente acțiuni în reparația dispozitivului. Să comandați un display necesar pentru iPhone 11 nu este o sarcină dificilă. Dar este mai bine să vă adresați persoanelor de încredere din magazinele oficiale Apple.
 • Bateria se umflă. În acest caz, reparația bateriei este exclusă. Această problemă poate fi rezolvată doar prin înlocuirea acesteia. Este una dintre cele mai simple sarcini, deoarece bateria se uzează în cele din urmă și acest lucru nu înseamnă că dispozitivul dvs. este învechit și necesită achiziționarea unui nou telefon.
 • Microfonul nu funcționează. Adesea, problemele în acest caz sunt două: fie este necesară o curățare internă a microfonului, fie setările s-au schimbat într-un fel. Dar uneori problema este cu adevărat cu microfonul. Încercați să verificați setările și să reporniți telefonul. Curățarea este mai bine să fie făcută de un specialist în reparații, deoarece este o problemă destul de delicată și există riscul de a deteriora microfonul. Dacă procedurile nu au efect, atunci va trebui să apelați la înlocuirea microfonului.
 • Portul de încărcare nu funcționează. Fie portul este defect, fie încărcătorul însuși a încetat să transmită semnalul. Încercați să utilizați un alt încărcător. Dacă tot nu reușiți să încărcați dispozitivul, atunci ar trebui să mergeți la un specialist pentru o curățare internă sau înlocuirea portului.
 • Wi-Fi nu se conectează. Schimbarea setărilor sau o defectare temporară pe telefon poate fi destul de frecventă. Verificați setările și verificați dacă dispozitivul dvs. este conectat la date mobile, apoi actualizați telefonul. Dacă nu există nicio schimbare, este bine să mergeți la un specialist pentru diagnosticare.
 • Nu găsește rețeaua. Poate fi posibil să fiți într-o zonă cu semnal slab (ceea ce se întâmplă) sau setările să fi fost modificate. Încercați să vă verificați starea rețelei în setări și să reporniți dispozitivul. Dacă nu există niciun efect, atunci trebuie să apelați la un specialist pentru diagnosticare.
 • Nu detectează cartela SIM. Probabilitatea ca cartela SIM să fie deteriorată este destul de mică, dar niciodată nu este zero. Uneori problemele sunt mai puțin grave: fie nu este introdusă corect, fie este o defectare temporară. Dacă, după repornire, nimic nu s-a schimbat, este probabil necesar să vă întâlniți cu un specialist.
 • Touchscreen-ul nu funcționează. Problema poate fi fie o defecțiune temporară a touchscreen-ului, fie o defectare reală. Dacă, după repornire, nimic nu s-a schimbat, va trebui să apelați la un specialist. Uneori se întâmplă ca contactul ecranului să fie rupt, de unde vine lipsa funcționării touchscreen-ului. În cazuri extreme, situația necesită înlocuirea display-ului.
 • A fost scufundat. Uneori, dezasamblarea telefonului și lăsarea să se usuce - nu rezolvă multe. De fapt, nici măcar nu merită să o faceți singur, mai bine să apelați imediat la un specialist, altfel să-l reasamblați înapoi va fi destul de dificil. Dorința de a economisi bani nu aduce întotdeauna beneficii.


Ce trebuie să țineți minte când reparați iPhone 11

Este absolut necesar să tratați cu seriozitate defectele și defecțiunile iPhone 11 și să nu încercați să le reparați singuri, deoarece acest lucru poate aduce și mai multe probleme. Reparațiile ar trebui să fie efectuate de o persoană verificată dintr-un Service Centru autorizat Apple. Precauția vă va oferi o șansă mai mare ca iPhone-ul dvs. să funcționeze corect ca înainte și să nu vă aducă niciun disconfort.


Unde să găsiți un Service Centru autorizat pentru reparații iPhone 11

Magazinul iSpace este un reprezentant oficial al produselor Apple din Moldova, unde puteți achiziționa atât tehnologie de înaltă calitate de la marca preferată, cât și să reparați ce aveți deja. Specialiștii noștri experimentați vă vor ajuta să rezolvați problema cu dispozitivul Apple fără probleme, la prețuri avantajoase și accesibile.


Cât costă diagnosticarea iPhone 11 în Moldova

În funcție de problema apărută în dispozitivul dvs. iPhone 11, reparația poate costa de la 100 de lei în sus. Uneori problema poate fi mai profundă și poate necesita înlocuirea unor piese cum ar fi: display-ul, portul, microfonul, bateria și altele. Reparația rapidă și de înaltă calitate de la specialiștii noștri vă va oferi o garanție pentru funcționarea pe termen lung a dispozitivului.