Filtre
Brand
Produse parentale
Brand
CANYON INCASE MW NATIVE UNION OTHER VENDORS SATECHI SPECK UAG
Produse parentale
MacBook Pro 14 MacBook Air 13 MacBook Pro 13 Notebook până la 15.6 MacBook Pro 15 MacBook Pro 16 MacBook Air 15.3

Huse elegante și durabile pentru MacBook

Materialele utilizate în fabricarea huselor de la Apple le fac cele mai populare de pe piață. Secretul constă în faptul că husele pregătite au un nivel admirabil de fiabilitate și rezistență. Dar avantajele față de alți producători nu se opresc aici. După cum știm cu toții, Apple este renumită nu doar pentru produsele de înaltă calitate, ci și pentru cele mai elegante. Și husele nu fac excepție. Toate husele au un design special. Dacă alegeți o husă strict în funcție de aspectul vizual, atunci ochii cu siguranță vor începe să se analizeze tot în parte, deoarece fiecare dintre ele arată unic și la modă.


Cum să alegeți și să cumpărați o husă pentru MacBook 

Cel mai simplu și probabil cel mai plăcut este să vă cumpărați o husă pentru dispozitivul dvs. În acest caz, puteți pur și simplu să explorați cu atenție husele disponibile la vitrină și să le încercați mental pe MacBook-ul dvs. Dar totuși, dacă sunteți mai exigent în alegerea acestor accesorii, puteți evidenția câteva puncte care vă vor ajuta să faceți alegerea corectă:

  • Atenție la greutatea husei. Chiar dacă pare ciudat, husele pot adăuga și ele greutate MacBook-ului și asta nu este prea bine. Vreți să obțineți un obiect portabil, care să fie mereu lângă dvs. Acasă, la muncă sau afară - greutatea devine un obstacol inutil, pe care la început s-ar putea să nu-l observați.

  • Alegeți materialul de fabricație care vi se potrivește. Recunoașteți, atunci când praful, blana sau părul se adună sub husă sau, electrizându-se, se lipesc de ea, nu este cea mai plăcută situație. Dacă în viața dvs. există multe astfel de lucruri din cauza prezenței animalelor de companie sau a altor factori externi, menținerea unui aspect îngrijit nu va fi ușoară. Va fi necesară curățarea zilnică, ceea ce poate deveni obositor după o zi grea. În acest caz, ar fi mult mai bine să renunțați la husele de silicon și să vă uitați la ceva, cum ar fi plasticul sau pielea.

  • Cât de importantă este protecția. Foarte importantă sau foarte, foarte importantă? Există opțiuni mai subțiri și opțiuni mai dense, care pot oferi dispozitivului dvs. protecție maximă. Și credeți-mă, nu există nimic mai bun decât un obiect care nu doar rezistă mult, dar își păstrează și aspectul fără zgârieturi și alte deteriorări.

  • Se potrivește cu stilul dvs.? Ei bine, ultimul lucru la care trebuie să vă uitați este aspectul propriu-zis al husei. Cu siguranță va arăta stilat, deoarece Apple a făcut eforturi pentru a face accesoriile să nu difere în frumusețe de tehnologia produsă. Prin urmare, orice husă pentru MacBook va arăta uimitor.

Când v-am ajutat să faceți alegerea corectă pentru viitoarea husă pentru MacBook, amintiți-vă un lucru foarte important: o husă pentru dispozitiv nu este un obiect de lux, ci o necesitate esențială. Dispozitivul dvs. are, de asemenea, nevoie de protecție, pentru a rezista cât mai mult posibil.


Varietăți de huse pentru MacBook

Există numeroase opțiuni pentru a îmbrăca MacBook-ul. Sunt folosite materiale precum piatra, lemnul, pielea, catifeaua, plasticul, policarbonatul, siliconul, textilele etc. Privind lucrurile în ansamblu, alegerea este incredibil de vastă și puteți satisface complet toate nevoile. De asemenea, există câteva tipuri de huse care ar putea să vă convină: husa de tip carcasă, husa tip plic și husa tip geantă. Primul tip se remarcă prin ușurința sa, un nivel bun de fiabilitate și durabilitate. Este convenabil, arată frumos și se așează plăcut. De asemenea, aceste huse sunt accesibile ca preț și oferă un nivel bun de securitate. Cele de-al doilea tip seamănă cu un plic. Ele se disting și prin greutatea mică și se așază plăcut pe MacBook. Au, de asemenea, un nivel ridicat de fiabilitate și o componentă vizuală elegantă. Și al treilea tip este o geantă, cu ajutorul căreia puteți transporta ușor și simplu MacBook-ul de la un loc la altul. Astfel de genți au mânere pentru a face transportul mai ușor. Adesea, astfel de genți sunt confecționate din piele și blană, ceea ce adaugă un plus de soliditate și durabilitate. Cu toate acestea, ele sunt mai scumpe din motive evidente.


De ce este avantajos să cumpărați huse pentru MacBook de la iSpace 

Ne preocupăm de fiecare client al nostru, oferind o mulțime de facilități și condiții care fac achiziția o experiență mai plăcută. Acum, cumpărând produse online, aveți posibilitatea să comandați livrare în orice punct din Moldova. De asemenea, aici sunt disponibile în mod regulat reduceri și promoții pe care este imposibil să le ratati. Achiziționarea unei huse pentru MacBook de la iSpace va fi o investiție excelentă în viitor și vă va determina să reveniți pentru noutăți din nou și din nou.


Întrebări frecvente 


Care sunt cele mai populare huse pentru MacBook? 

Cele mai vândute dintre husele pentru MacBook sunt cele din plastic. Avantajele incontestabile le fac cele mai dorite pe piață. Pe lângă confort, ele au și o rezistență și durabilitate remarcabile, iar în plus, sunt ușoare. Dacă doriți să alegeți o husă de plastic cu stil, aici veți găsi cu siguranță o opțiune potrivită. Utilizatorii apreciază în mod deosebit durabilitatea specială a husei de plastic, aspectul frumos și, cel mai plăcut, prețul foarte avantajos.


Cum să alegeți o husă pentru MacBook? 

Alegerea celei mai potrivite variante pentru MacBook nu este dificilă. Ar trebui să vă ghidați după propriile nevoi. Atunci când faceți alegerea, prima impresie este aspectul vizual al accesoriului. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă opriți la această condiție. Fiți puțin mai responsabil și alegeți o husă care să ofere un nivel bun de securitate dispozitivului dvs. Al treilea factor la care ar trebui să acordați atenție este rezistența la uzură. Dar aici vă puteți relaxa cu adevărat, deoarece husele de la Apple se remarcă printr-un nivel înalt de calitate, de care depinde direct cât de mult va rezista.


Există posibilitatea returnării huselor pentru MacBook? 

Dacă dispozitivele și returnarea acestora sunt destul de clare, atunci în ceea ce privește accesoriile situația va fi puțin mai complicată. În cazul în care husa nu a fost utilizată, o puteți returna prezentând bonul de plată. Dacă a fost utilizată semnificativ, atunci returnarea ei în magazin nu este posibilă. Înainte de a vinde un accesoriu, acesta trece printr-o verificare obligatorie a stării exterioare și este vândut doar dacă cumpărătorul este mulțumit. Prin urmare, nimeni nu ar trebui să aibă îndoieli cu privire la faptul că produsul a fost vândut într-o stare excelentă, fără defecte sau daune externe.


Cât costă husele pentru MacBook? 

Prețurile variază în funcție de tipul de husă și materialul de fabricație. Puteți cumpăra o husă pentru MacBook la prețuri începând de la 799 lei. La iSpace puteți cumpăra, pe lângă huse, și accesorii precum genți și rucsacuri la prețuri avantajoase. Toate produsele sunt originale, deoarece suntem reprezentant oficial al companiei Apple în Moldova și ne dorim să furnizăm clienților produsele cele mai bune și mai performante.