Filtre
Produse parentale
Produse parentale
MacBook Pro 15'' 2018 MacBook Pro 15'' 2019 MacBook Pro 16'' 2019 MacBook Pro 13'', M1, 2020 MacBook Pro 13'', M2, 2023 MacBook Pro 14'', M1, 2021 MacBook Pro 14'', M2, 2023 MacBook Pro 16'', M1, 2021 MacBook Pro 16'', M2, 2023 MacBook Pro

Un serviciu de reparații MacBook de înaltă calitate poate face orice problemă soluționabilă.

Ne străduim cu toții să ne prelungim viața dispozitivului preferat, la care am dezvoltat o atașare imediată după achiziție. Totuși, la fel cum se întâmplă cu sănătatea umană, tehnologia suferă și nimeni nu este ferit de acest lucru. În acest caz, vorbim despre MacBook de la Apple. Pentru a crea toate condițiile pentru o viață îndelungată a tehnicii dvs., este necesar să respectați o serie de reguli: să evitați pătrunderea apei în interiorul aparatului, să achiziționați accesorii de protecție sub formă de husă specială și folie de protecție, să evitați supraîncălzirea, să faceți curățare internă periodică, să tratați cu grijă etc. Dar există situații când MacBook-ul întâmpină probleme "de seninătate" sau din cauza utilizării intensive de către proprietar. Pentru astfel de cazuri există servicii capabile să aducă rapid și calitativ înapoi la viață MacBook-ul iubit.


Problemele cu care se confruntă utilizatorii 

Pentru a face MacBook-ul la fel de activ ca înainte, este posibil doar cu ajutorul unor mâini pricepute, care pot aborda fără efort problema defecțiunilor tehnice. Dificultatea lucrării depinde de ceea de ce a încetat să funcționeze și necesită reparare imediată. Cele mai frecvente probleme întâlnite în repararea MacBook-ului:

  • Tastatura se blochează. De fapt, aceasta nu este cea mai gravă problemă pe care o puteți întâlni în timpul utilizării MacBook-ului. Adesea, aceasta este legată de acumularea de praf și murdărie sub taste, ceea ce nu poate fi îndepărtat ușor. Desigur, tastatura nu va funcționa ca înainte în această situație, așa că este necesară o curățare imediată. O măsură preventivă este curățarea regulată a tastaturii, care garantează absența probabilității repetării acestei situații.

  • Bateria se umflă în timpul utilizării îndelungate. Această problemă apare din cauza reacțiilor chimice care au loc în interior. Adică, o cantitate mare de gaz este degajată din cauza problemelor interne. Cu toate acestea, aceasta necesită doar o simplă înlocuire a bateriei, care a ieșit din uz într-un anumit interval de timp.

  • MacBook-ul pornește greu sau nu se pornește deloc. Dispozitivul poate fi suprasolicitat datorită unei cantități mari de spațiu ocupat sau datorită lipsei de curățare sistematică. În acest caz, este necesar să efectuați următoarele acțiuni: încercați să scăpați de aplicațiile, fișierele și documentele nefolositoare, să curățați laptopul de cache și, în același timp, să verificați dacă sistemul are actualizare. După toate procedurile efectuate, nu strică să reporniți laptopul și să verificați starea sa. În cazul lipsei oricăror modificări, este necesar să vă adresați specialiștilor. Dacă MacBook-ul nu pornește deloc, atunci motivul poate fi atât simpla lipsă de conectare la încărcător, cât și o problemă mai serioasă legată de software.

  • Se încălzește rapid sau face mult zgomot. Într-o astfel de situație, din nou, în mare parte, este vorba despre supraîncălzirea MacBook-ului. Este necesar să faceți curățenie în dispozitiv, să eliminați lucrurile nefolositoare și memoria cache. Dacă problema nu este rezolvată, atunci trebuie să vă adresați imediat magazinului iSpace!

  • Este necesară înlocuirea display-ului. Display-ul Retina strălucitor și colorat al MacBook-ului poate fi înlocuit ușor și rapid în caz de deteriorare. Această problemă apare destul de des, așa că nu este dificil să găsiți și să instalați ecranul necesar.
  • Trackpad-ul care funcționează prost sau pierderea completă a contactului. Uneori, această problemă nu necesită acțiuni urgente însoțite de atacuri de panică. Uneori, aceasta se întâmplă în cazul unui eșec temporar, pe care îl puteți rezolva ușor repornind MacBook-ul cu ajutorul mouse-ului sau din cauza unei deconectări accidentale a trackpad-ului în timpul utilizării dispozitivului, pe care trebuie doar să îl reconectați în setările dispozitivului. Dar dacă problema nu poate fi rezolvată, este recomandat să vă adresați unui Service Centru, unde se va analiza detaliat problema și se va începe imediat rezolvarea ei.


Unde puteți efectua în mod oficial reparații la MacBook Pro 

Pe site-ul sau în magazinul iSpace, puteți rezolva problema dvs. legată de repararea dispozitivului în doar câteva zile (până la 14 zile lucrătoare). Aici veți obține o reparație responsabilă și precisă, capabilă să readucă la viață MacBook-ul și să-i ofere încă mulți ani de funcționare fără probleme.


Cât costă repararea MacBook-ului 

Prețul va varia în funcție de cât de serioasă este problema și de ce este necesar pentru a o rezolva. O sumă de la 300 de lei în sus vă va permite să rezolvați problema și să vă bucurați de funcționarea corectă a dispozitivului mult timp. La Service Centru, veți plăti pentru liniștea dvs. și pentru munca de calitate a meșterilor pricepuți care își cunosc meseria.


Este posibil să obțineți o reparație urgentă 

Repararea în magazinul iSpace se efectuează în decurs de 14 zile lucrătoare, dar de obicei mai rapid. Dacă există o necesitate pentru o reparație urgentă, este recomandat să discutați despre acest lucru cu un tehnician. În continuare, multe depind de gravitatea problemei și de defecțiunile din interiorul dispozitivului. Unele situații necesită înlocuirea unor piese separate, care trebuie comandate. Nu întotdeauna este posibil să se facă acest lucru la fel de rapid pe cât ne-am dori.


Ce veți primi la iSpace 

Specialiștii în activitate efectuează o reparație de calitate în termen scurt și sunt întotdeauna pregătiți să vă ajute să eliminați problema apărută. Aici vă veți confrunta cu o muncă competentă și responsabilă, care nu numai că vă va surprinde și bucura, dar vă va determina să reveniți aici doar pentru repararea dispozitivelor Apple.