Filtre
Brand
Dimensiunea ceasului
Mărimea curelușei
Tipul curelușei
Culoare simplă
Brand
APPLE DECODED NATIVE UNION NOMAD PITAKA UAG UNIQ VLP
Dimensiunea ceasului
44 mm 40 mm 41 mm 45 mm 42 mm 38 mm 49 mm
Mărimea curelușei
L S M L S M XL
Tipul curelușei
Sport Band Curea Sport Loop Brățară Oțel inoxidabil Sport Band Milanese Loop Curelușă din piele Sport Loop Alpine Loop Ocean Band Trail Loop Modern Buckle Magnetic Link
Culoare simplă
Negru Brown White Gray Red Blue Green Purple Yellow Pink Orange Multicolor

Curelușe la Apple Watch pentru orice stil

Monotonia devine extrem de plictisitoare atunci când vine vorba de accesorii. Mai ales atunci când vorbim despre ceasurile Apple Watch pe care am dori să le arătați în toată splendoarea lor. Achiziționarea unei curelșe de rezervă sau celei principale pentru ceasurile dvs. va fi o soluție stilată, excelentă și vă va oferi o experiență nouă. Dar beneficiile acestei achiziții nu se opresc aici. Puteți să vă schimbați brățările în funcție de vreme, destinație sau culoarea hainei pe care o purtați în acel moment. O cataramă bună și materialele durabile din care este făcută brățara au un impact excelent asupra duratei de viață a ceasurilor și asupra confortului la purtare.


Cum să alegeți și să cumpărați o curelușă pentru Apple Watch

Când ajungeți în magazin, trebuie să vă dați seama cel puțin aproximativ ce fel de curelușă ați dori să aveți la încheietura mâinii, astfel încât să nu o căutați mult timp. Și acest lucru nu este atât de dificil pe cât pare la prima vedere. Există câteva opțiuni în funcție de care puteți alege brățara perfectă pentru ceasurile Apple Watch și să nu regretați alegerea făcută:

  • Nivelul de fiabilitate: Pierderea ceasurilor preferate Apple sau deteriorarea lor sunt lucruri neplăcute. Ați dori să lăsați aceste accesorii frumoase în cutie și să le priviți doar din când în când, pentru a nu le deteriora. Dar deoarece trebuie să le purtați oriunde mergeți, este mai bine să asigurați ceasurile cu protecție maximă împotriva apei și a deteriorării brățării, astfel încât să nu-și piardă aspectul frumos. Prin urmare, ar trebui să alegeți un material de fabricație cât mai rezistent posibil în brățară și să-i prelungiți durata de viață.

  • Confort: Puteți încheia fiecare cataramă a ceasurilor cu o singură mână? Nu? Atunci alegerea dvs. ar trebui să cadă exact asupra unei brățări cu o astfel de cataramă, pe care o puteți prinde și desface cu ușurință. Astfel, se elimină riscul de a deteriora brățara, iar în plus, economisește timp și efort.

  • Greutate și dimensiune: Acest punct se referă mai mult la femei, deoarece, adesea, ceasurile masive cu brățări largi par destul de greoaie și chiar puțin nepotrivite pe mâini subțiri și delicate. În plus, din cauza acestui aspect, este foarte dificil să combinați astfel de ceasuri cu rochiile din garderobă. În acest caz, ar trebui să alegeți o brățară mai subțire.

  • Potrivire cu aspectul: O gamă largă de culori și nuanțe vă va permite să alegeți curelușa perfectă, care să se potrivească pe deplin nevoilor și să reflecte în mod excelent individualitatea dvs. Rămâne doar să decideți asupra culorii.


Varietăți de curelușe pentru Apple Watch

Frumusețea curelușelor este doar jumătate din problemă. În timp ce practicitatea lor oferă proprietarului multe avantaje în orice activitate posibilă. Indiferent ce faceți într-un anumit moment, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la starea ceasurilor inteligente, deoarece toate acestea sunt prevăzute de producătorii Apple. Puteți alege o brățară din mai multe opțiuni disponibile:

  • Clasice: Cele mai frecvente curelușe, cu furnitură din oțel inoxidabil. Chiar dacă sunt puțin mai grele, arată totuși modern și elegant.

  • Sportive: Astfel de brățări sunt realizate în două variante: din silicon și nailon. Pentru sporturile acvatice, sunt potrivite produsele din silicon, în timp ce sporturile terestre necesită deja material din nailon.

  • De piele: O opțiune luxoasă și elegantă, care imediat atrage atenția și pare scumpă. Avantajele constau în durata mare de viață.

  • Brățară cu elemente de legătură: O construcție frumoasă și ușor grea din oțel inoxidabil. Această brățară are o cataramă confortabilă și se remarcă prin durabilitatea sa.

  • Bucla Milano: Principalele caracteristici distinctive ale acestei brățări sunt micile legături metalice (rețea) și catarama magnetică. Puteți alege o curelușă Milanese în câteva culori elegante - aur, aur roz, argint și negru.


De ce este avantajos să cumpărați curele pentru Apple Watch de la iSpace

Pe site-ul iSpace.md puteți alege varianta perfectă de curea care să îndeplinească toate nevoile și preferințele dvs. Aici veți găsi prețuri atractive, promoții avantajoase și o mulțime de produse originale Apple, care cu siguranță vă vor plăcea. Suntem pregătiți să oferim cele mai bune condiții de achiziție pentru orice produs și să efectuăm livrare în orice loc din Moldova.


Întrebări frecvente


Care sunt cele mai populare curele pentru Apple Watch?

Au fost evidențiate trei curele cele mai populare pentru Apple Watch: Laut NOVI LUXE, Apple Sport Band, Element Case OPS. Primul este fabricat din piele și conferă un aspect elegant și luxos. Astfel de curele au o cataramă foarte comodă, fabricată din metal, ceea ce afectează nivelul de fiabilitate și rezistență. Al doilea tip este creat utilizând un material numit fluoroelastomer. Acesta este un material foarte durabil, care oferă o protecție excelentă. De asemenea, curelele au proprietatea de a se regla și de a se fixa ferm pe încheietură. Din partea negativă, se remarcă schimbarea culorii în timp. Și al treilea tip de curea nu este afectat de niciun fel de daune posibile, datorită blindajului său. Această curea va rezista foarte mult timp și, în același timp, va bucura cu frumusețea și stilul său incredibile.


Cum să alegeți o curea pentru Apple Watch?

Merită să vă uitați în primul rând la tipul de cataramă care vi se potrivește, deoarece acest lucru afectează confortul fixării pe încheietură. Fiecare persoană are o viziune diferită despre confort în acest sens. Apoi, ar trebui să acordați atenție materialului curelei în sine. Dacă tratați cu extrem de mare grijă astfel de lucruri, atunci puteți alege chiar și varianta cea mai simplă, adică cea din silicon. Cu toate acestea, o protecție suplimentară nu strică niciodată, trebuie să vă amintiți asta. O gamă largă de curele vă permite să alegeți și după aspectul vizual, care să se potrivească perfect imaginii dvs. individuale. Nuanțele frumoase vor evidenția stilul și imaginea proprietarului în cea mai bună manieră posibilă.


Se pot returna curelele pentru Apple Watch?

Produsele din categoria accesoriilor nu se returnează dacă au fost utilizate și purtate. În cazul în care sunt în condiții perfecte, așa cum erau înainte de achiziție, atunci, cu prezentarea bonului fiscal, produsul poate fi returnat. Fiecare accesoriu trebuie să fie inspectat înainte de cumpărare pentru a identifica orice defecte exterioare posibile.


Cât costă curelele pentru Apple Watch?

Cele mai confortabile, elegante și fiabile curele le puteți găsi în magazinul nostru iSpace. Aici puteți achiziționa o curea începând de la 1299 lei, care va asigura ceasurilor dvs. o protecție maximă și o durată lungă de viață. Avem o gamă largă de curele din diferite materiale și pentru toate gusturile. Puteți sublinia stilul dvs. datorită accesoriilor la modă pe care le veți găsi în magazinul nostru.