Filtre
Brand
Culoare
Produse parentale
Brand
APPLE CASE-MATE CYGNETT INCASE NATIVE UNION NJORD NOMAD PITAKA SPECK UAG UBEAR iLera
Culoare
Argilă Argilă Ash Black Blue Blue Twill Brown Canary Yellow Cerneală Cerulean Chalk Pink Cypress Cypress Dark Blue Dark Gray Elderberry Ethernet Ethernet Fibre de carbon Forest Green Gray Grey Twill Guava Guava Hârtie kraft Ice Iris Kevlar Black Light Blue Lilac Mallard Marshmallow Midnight Milky Way Galaxy Milky Way Galaxy Mulberry Mulberry Negru Olive Olive Drab Orange Orange Sorbet Orange Sorbet Over The Horizon Over The Horizon Pacific Blue Pacific Blue Pink Pink Pink Blush Pink Sand Purple Red Sage Sky Soft Mint Soft Mint Storm Blue Storm Blue Suculent Sunglow Sunshine Sunshine Taupe Taupe Translucent Transparent Transparentă Turquoise Umber White Winter Blue Winter Blue
Produse parentale
iPhone 15 Pro Max iPhone 15 Pro iPhone 15 Plus iPhone 15 iPhone 14 Pro Max iPhone 14 Pro iPhone 14 Plus iPhone 14 iPhone 13 Pro Max iPhone 13 Pro iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 12 Pro Max iPhone 12 Pro iPhone 12 mini iPhone 12

Huse fiabile și elegante pentru iPhone

Producătorii Apple fac eforturi evidente pentru a impresiona clienții nu doar cu tehnologia lansată, ci și cu accesorii maxim de bine gândite, care sunt cu siguranță apreciate atât pentru aspectul lor exterior, cât și pentru materialele durabile din care sunt fabricate. Este surprinzător faptul că cele mai populare tipuri de huse pentru iPhone sunt cele simple, transparente și mate, care nu maschează aspectul exterior al smartphone-ului - și asta le face remarcabile. De fapt, niciun utilizator nu dorește să acopere partea vizuală frumoasă a flagship-ului său.


Cum să alegeți și să cumpărați o husă pentru iPhone 

Totul este foarte simplu. Intrați în magazin și vă uitați la variantele care vă plac. Alegerea unei huse frumoase, fiabile și elegante pentru dispozitivul dvs. este atât de ușoară încât nu necesită nici măcar un timp separat alocat. De exemplu, grosimea unei huse indică un nivel înalt de protecție și rezistență la lovituri. În cazul în care prioritatea dvs. este aceasta, nu treceți cu vederea și alegeți în funcție de gradul de fiabilitate. Apoi, analizați după aspectul vizual care vă place, apropiat de preferințele și imaginea dvs. individuală.


Varietăți de huse pentru iPhone 

Între producătorii de huse pentru iPhone se numără: Apple, iLera, UBEAR, UAG. Ele se deosebesc atât vizual, cât și în ceea ce privește materialele de fabricație. De asemenea, materialele din care sunt fabricate includ: piele, poliuretan, metal, policarbonat, cauciuc, silicon, fibră de carbon. O gamă largă de huse permite să alegeți pentru smartphone-ul dvs. o husă care se potrivește perfect preferințelor dvs.


De ce să cumpărați o husă pentru iPhone de pe iSpace.md

Aici am adunat huse de diferite tipuri, culori și materiale. Astfel, cu siguranță veți găsi aici o husă care vă place și poate chiar mai multe. Suntem reprezentanții oficiali ai produselor Apple în Moldova și facem tot posibilul pentru ca clienții noștri să beneficieze de cele mai bune condiții și facilități. Oferim cea mai bună consultanță detaliată, livrare la ușa casei, prețuri accesibile și posibilitatea de a cumpăra produse în rate de 0% sau în credit.
Întrebări frecvente 


Care sunt cele mai populare huse pentru iPhone? 

Se pare că cea mai populară husă pentru iPhone este seria ESR Ice Shield Series 9H Tempered Glass, care arată ca o husă mată, transparentă, aparent neinteresantă. Cu toate acestea, lucrurile sunt mult mai interesante: se remarcă prin rezistența înaltă la lovituri și protejează telefonul împotriva zgârieturilor și altor consecințe nedorite. De asemenea, pentru a purta cel mai stilat telefon, nu este nevoie să cumpărați o husă incredibil de frumoasă. Designerii de la Apple s-au străduit să facă un smartphone de vârf maxim de stilat, al cărui aspect exterior este cu adevărat fascinant. Prin urmare, o husă transparentă este foarte potrivită în acest caz.


Cum să alegeți o husă pentru iPhone? 

Criteriile de selecție a unei huse pentru smartphone-ul dvs. preferat sunt doar două: aspectul exterior (bazat pe preferințele și dorințele voastre personale) și nivelul de protecție. În cazul unui tratament extrem de atent al smartphone-ului, nu trebuie să acorzi o atenție prea mare celei de-a doua condiții, deoarece orice husă ar putea fi potrivită. O gamă largă de tipuri de huse pentru iPhone vă permite să alegeți cea mai plăcută din punct de vedere al culorii, materialului și grosimii. Și toate acestea la prețuri destul de avantajoase în Moldova.


Este posibil să returnez husele pentru iPhone? 

Returnarea, repararea sau schimbul pot fi efectuate doar pentru echipamentele Apple disponibile în magazinul nostru online iSpace.md și numai cu prezentarea bonului de plată. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest lucru, vă sfătuim să citiți condițiile privind returnarea și schimbul sau să vă adresați colegilor noștri competenți pentru consultare.


Cât costă husele pentru iPhone? 

Prețurile variază între 500 de lei și 2000 de lei. Mult depinde de cât de important este pentru dvs. să vă mențineți iPhone-ul la un nivel înalt de rezistență și fiabilitate. Protecția și siguranța sunt întotdeauna condiții principale pentru menținerea unui smartphone de vârf, deoarece un astfel de dispozitiv trebuie să vă servească cât mai mult timp posibil.